5 Inch And Up

blog
Suomen menestyneimmäksi blogiksi tituleerattu 5 Inch And Up on Sandra Hagelstamin muotiluomus. Blogi on voittanut muun muassa Vuoden muotiblogi 2012 -palkinnon Elle Style Awards -gaalassa.

5 Inch And Up

5 Inch And Up on ammattimaisesti kirjoitettu englanninkielinen muotiblogi, joka on perustettu vuonna 2010. Sillä on satojatuhansia lukijoita kuukaudessa ja kävijöitä on kertynyt yhteensä jo lähes 14 miljoonaa! Sandra arvioi menestyksen johtuvan laadukkaista ja kiinnostavista kuvista, sekä fokuksen pysymisestä tiukasti muodissa. Hän uskoo vahvasti, että bloggaamisella voi luoda itselleen uran.

Sandra Hagelstam

Sandra on reilu parikymppinen nainen, joka on kotoisin Helsingistä, mutta asuu nykyisin Lontoossa. Siellä hän on opiskellut markkinointipainotteista muotisuunnittelua. Sandra onkin jo päässyt suunnittelemaan yhteistyömallistoja eri brändien kanssa ja haaveilee omasta kenkämallistosta. Vaikka Sandralla meneekin lujaa, hän ei usko olevansa vielä uransa huipulla.5 Inch And Up muualla

fashion blog

The Neigbourhood Watch
 5 Inch And Up -kameroiden takana
" My name is Sandra, Londonbased and best known for my fashion blog ‘5 inch and up.’ This is the output of what happens when I get behind the camera. 
Men and women, couples and singles, get-ups and close-ups - Style inspiration from our neighbourhoods and beyond. "fashionblog
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti